Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διογενης-Ατρομητος 21-31


Mε δεδομενη τη ελλειψη ψηλων κοριτσιων η ομαδα μας προσπαθησε αλλα η αποδοση της δεν εφτασε σε επιπεδα τετοια ωστε να κοντραρει την (οχι πολυ καλυτερη αλλα σιγουρα ψηλοτερη) ομαδα του Ατρομητου.

Οι φιλοξενουμενοι πηραν προβαδισμα σχεδον απο την αρχη το οποιο και διατηρησαν μεχρι το φιναλε του αγωνα. Καποιες πολυ ομορφες ατομικες προσπαθειες των κοριτσιων μας δεν εφτασαν για να γυρισουν το ματς κι ετσι το τελικο 21-31 ηρθε τελικα μαλλον δικαια.

Η ομαδα ομως ειναι καινουργια, χτιζεται μερα με τη μερα και σιγουρα με τον καιρο θα φτανει και σε καλυτερο επιπεδο και σε καλυτερα αποτελεσματα.

Φασεις α ημιχρονου εδω: http://www.youtube.com/embed/pLUlI2Fwdtw

Φασεις β΄ ημιχρονου εδω:http://www.youtube.com/embed/ijl_ZmZoyxg

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Νικαια - Διογενης 29-27 στην παραταση!!!


Σαββατο 24/3/2012


Πολυ μεγαλο ματς (λες και απο αλλη μεγαλυτερη κατηγορια) εγινε το Σαββατο 24/3 απο τις  υπεροχες μικρες Διογενη και Νικαιας. Αγωνας με παθος, πεισμα για τη νικη αγωνια και εξελιξη για.. γερες καρδιες!
Το τελικο 27-27 δεν σταθηκε ικανο να βγαλει νικητη κι ετσι το ματς οδηγηθηκε σε παραταση! 
Εκει το μοναδικο καλαθι που καταφερε να μπει απο το μεγαλο αγχος και το παθος των δυο ομαδων ηταν και αυτο που εκρινε τον αγωνα -διαφημιση του μπασκετ- υπερ της Νικαιας.

Ο Διογενης βρεθηκε δυο φορες πισω στο σκορ με οκτω+ ποντους αλλα καταφερε ολες τις φορες με υπερπροσπαθεια των κοριτσιων να γυρισει το παιχνιδι. Η αντεπιθεση εφερε σε απογνωση την αντιπαλη ομαδα και μονο η ατυχια-αστοχια στις τελικες προσπαθειες μας στην παραταση μας στερησε τη μεγαλη νικη. Ειναι κριμα που η ομαδα μας δεν πανηγυρισε στο τελος μετα απο τετοια "ηρωικη" εμφανιση, αλλα δεν πειραζει. Αξιζουν αληθινα συγχαρητηρια σε ολες τις μικρες αθλητριες μας! Κοριτσια με τετοιες εμφανισεις ειναι σιγουρο πως συντομα θα σας καμαρωνουμε πολυ ψηλα!

 Φασεις απο το α΄ ημιχρονο εδω:  http://www.youtube.com/embed/y_KtrakOBNE

Φασεις απο το β΄ ημιχρονο εδω:  http://www.youtube.com/embed/EQPGooBQ6vE

Διογενης - Ελευσινα 7-27

Το ατυχεστερο ματς της περιοδου ως τωρα εγινε στα Καμινια με την Ελευσινα.

Καποια ατυχα περιστατικα και δυσκολιες μεσα στην ομαδα στοιχισαν την καλη ψυχολογια και την συγκεντρωση των μικρων μας αθλητριων με αποτελεσμα η ομαδα να εμφανιστει με ελλειψεις και πεσμενο ηθικο. Αυτα ολα ειχαν ως αποτελεσμα τα κοριτσια μας να μην αντεξουν πανω απο ενα οκταλεπτο την πιεση των αντιπαλων και να χασουν τον αγωνα χωρις επι της ουσιας να τον εχουν δωσει ποτε. Ελπιζοντας τα προβληματα να ξεπεραστουν γρηγορα προσμενουμε σε νεες καλυτερες εμφανισεις.


Φασεις απο το α' ημιχρονο εδω:  http://www.youtube.com/embed/7Unxij3jtCU


Φασεις απο το β' ημιχρονο εδω:   http://www.youtube.com/embed/uXW4fxOMG1s

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μανδραικος-Διογενης 37-24

Μπορει να χαθηκε αυτο το παιχνιδι με την πρωτοπορα της βαθμολογιας ομαδα του Μανδραικου, αλλα τα κοριτσια μας εκαναν μια πραγματικα  ομορφη προσπαθεια.
Με ενα καλο πρωτο οκταλεπτο με σκορ 10-10 και ενα επισης καλο τελευταιο οκταλεπτο οι μικρες μας αντισταθηκαν καλα και εδειξαν σε ολους οτι το μελλον τους ανοικει.
Γονεις και φιλοι των αντιπαλων μας ελεγαν πως οι μικρες μας ειναι -για πρωτη χρονια ως ομαδα- σε πολυ καλο επιπεδο και πορεια και μας εδιναν συγχαρητηρια. Χαρακτηριστικα μας τονιζαν πως η δικη τους ομαδα περυσι εχανε το ενα παιχνιδι μετα το αλλο αλλα φετος να που ειναι αητητοι και πρωτοι. Το ιδιο λοιπον πιστευουμε και εμεις και ολοι για τις δικες μας μικρες! Μας κανουν υπερηφανους με την προσπαθεια τους  γι αυτο και ολοι μας προπονητες, γονεις και φιλοι του συλλογου θα ειμαστε συνεχως στο πλευρο τους. Καλη συνεχεια λοιπον. Ο δευτερος γυρος ξεκιναει και νεες επιτυχιες ειναι μπροστα.

Ακολουθουν φασεις του αγωνα
(δυστυχως λογω τεχνικου προβληματος μονο απο το α'ημιχ.)
εδω: "http://www.youtube.com/embed/aQk26N0EthM"

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012


Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζοντας την παράδοση του εθίμου της Καθαράς Δευτέρας, γιόρτασε στην Φρεαττύδα, τα παραδοσιακά κούλουμα, προσφέροντας εκατοντάδες μερίδες με σαρακοστιανά, λαγάνες και κρασί, σε πολίτες του Πειραιά.
Δυστυχώς ο Καιρός δεν ήταν σύμμαχος της Καθαράς Δευτέρας με αποτέλεσμα να αναβληθούν οι εκδηλώσεις και να μην γίνει το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού, όμως εκεί στην παραλία της Φρεαττύδας υπάρχει ο φιλόξενος Ναυταθλητικός Σύλλογος ΔΙΟΓΕΝΗΣ και έτσι όλα έγιναν μέσα στο όμορφο περιβάλλον του, κοντά στο τζάκι με καλή παρέα.
Στην Φρεαττύδα παραβρέθηκαν: Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι, Γ. Δαβάκης, Π. Πουλικαράκος, Στ. Κωνσταντούζος, Κ. Λαουλάκου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Κυρ. Μανωλάκος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Αντ. Θεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Βλαχάκος, Π. Ρέππας, Ζ. Ρούσσου, Η. Σαλπέας, Γιάννης Δανιήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Αλεβίζος και κα Γ. Μίληση αντίστοιχα, οι κυρίες Ελένη Μπαζιώτου, Νανά Γκαχοπούλου, Καίτη Μπίστη, Έφη Κωνσταντινίδη, Κέρυ Μακρογαμβράκη, Χλόη Αμαράντου, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Συλλόγου Διογένης κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο Επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Αγαλόπουλος, οι Δημοσιογράφοι κ.κ Γιώργος Σαραντάκος, Μαίρη Βλαχάκου, Άρης Κοτσολάκος, ο κ. Νίκος Πολίτης των Ολυμπιτών Καρπάθου, οι κ.κ Μπάμπης Σηφακάκης, Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Αντώνης Μοραντζής, ο Στρατηγός Μιχάλης Γκολέμης.
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

Γλέντι μασκέ στο Διογένη Φρεαττύδας Πειραιά


Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012


Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου για μία ακόμη φορά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» Φρεαττύδας πραγματοποίησε ένα ακόμη γλέντι με μουσική πολύ κέφι στο χώρο των γραφείων τους που βρίσκονται στην πλαζ Φρεαττύδας.
Αυτή τη φορά η εκδήλωση, λόγω των Αποκριών, ήταν μασκέ στο εντευκτήριο του Συλλόγου όπου ανταποκρίθηκαν μέλη και φίλοι του «Διογένη».
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν ως οικοδεσπότες όλα τα μέλη, όπου μεταξύ άλλων ήταν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Μιχάλης Στάμου, Άρης Κοτσολάκος, καθώς και οι φίλοι κ.κ. Καίτη Μπίτση, Κατερίνα Βαρελά, Δήμητρα Κωνσταντακάκη, Αλεξάνδρα Σπανού, Έφη Κωνσταντινίδη, Παναγιώτης Παπαδημητρίου και αρκετοί άλλοι, όπου το αποκριάτικο βράδυ κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες καθώς το κέφι και ο χορός δεν είχε περιορισμό!
Τέτοιες βραδιές, πολύ φιλικές και πολύ οικογενειακές έχουμε ανάγκη όλοι μας, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και ο πολιτιστικός σύλλογος Διογένης προσπαθεί να δώσει άλλη διάσταση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Δημήτρης Κρητικός

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Διογενης - Πρ.Ηλιας 20-30

Κακη ημερα σημερα για τις μικρες μας.
Ταχυτητα, δυναμη και καθαρο μυαλο ελειψαν σε ολη τη διαρκεια του αγωνα. Ο Πρ.Ηλιας κατεβηκε στον αγωνα με πεντε μονο κοριτσια, τα οποια ομως τα εδωσαν ολα και δικαιως στο τελος πηραν τη νικη μαλλον οχι ομως και τους βαθμους, μιας και απο τον κανονισμο προβλεπεται μηδενισμος για καθοδο ομαδας στο γηπεδο με τοσο λιγους παιχτες.
Τα δικα μας κοριτσια  σε κακη μερα, χωρις δυναμη και παθος επαιξαν ασχημες αμυνες με αργες επιστροφες και πολλα λαθη. Στην επιθεση η εικονα δεν ηταν πολυ διαφορετικη κι ετσι το τελικο 20-30 ηρθε φυσιολογικα. Επομενος αγωνας αυτος με την -ανικητη ως τωρα- ομαδα της Μανδρας  απαιτει μεγαλη συγκεντρωση και να βρεθουν οι μικρες μας στο 100% των δυνατοτητων τους. Το ευχομαστε..

Video  
α ημιχρονου εδω:  http://youtu.be/9U1V7BqItt0
β ημιχρονου εδω: http://youtu.be/2PBYONXDnUE