Τρίτη 10 Απριλίου 2012

8/4/'12 Διογενης-Ιωνικος 25-26 στην παραταση!

Μερα με τη μερα ολο και καλυτερα, ολο και ανωτερα!
Μετα απο εναν συγκλονιστικο αγωνα με συνεχεις ανατροπες και εναλλαγες στο σκορ, μετα το τελικο  20-20 της κανονικης διαρκειας, ηρθε η παραταση (αλλη μια σε φετινο ματς) να αποδειξει την προοδο αυτων των μικρων. Τουλαχιστον ενα-δυο χρονια μικροτερες σε ηλικια και χωρις ψηλα παιδια στη συνθεση τους, οι μικρες  του Διογενη κοντραραν στα ισα την εμπειρη ομαδα του Ιωνικου και μονο απο ατυχια δεν πανηγυρισαν μια μεγαλη νικη! Το τελικο 25-26 δειχνει αναγλυφα και τη σπουδαια αμυνα που επαιξαν τα κοριτσια μας, αλλα και πως, καθε αντιπαλος πια θα "ματωνει" για να κερδισει αυτη την καταπληκτικη παρεα του Διογενη! Τα κλαματα δε του τελους, δεν απεδειξαν παρα τη θεληση και το πεισμα των μικρων για την κορυφη. Συγχαρητηρια λοιπον σε ολα τα κοριτσια και στον προπονητη για ακομη μια φορα!

Η εξελιξη του σκορ:
9-7, 14-16, 17-16,  19-18,  20-20
Παραταση
21-20,  23-20,  25-21,  25-24,  25-26.

Φασεις απο το α΄ ημιχρονο εδω: http://youtu.be/ZXnd-Evu3k0

Φασεις απο το β΄ ημιχρονο εδω:http://youtu.be/4jGt_hX5Oyo

Φασεις απο την παραταση εδω: http://youtu.be/XcGR1PbN2J8

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μεγαρα - Διογενης 29-28. Μεγαλο ματς την Κυριακη 1/4/2012.

Συγκλονιστικο παιχνιδι εγινε την Κυριακη 1/4 το πρωι στο κλειστο των Μεγαρων. Διογενης και Μεγαρα απο το πρωτο εως και το τελευταιο δευτερολεπτο διεκδικησαν τη νικη και οπως ηταν φυσικο αυτη δεν κριθηκε παρα σε λεπτομερειες. Ολα τα κοριτσια επαιξαν με απροσμενη ορεξη δυναμη και παθος.
Οι δυο ομαδες επαιρναν κεφαλι στο σκορ ποτε η μια ποτε η αλλη εναλλαξ.
Δυο λεπτα πριν το τελος ο Διογενης βρεθηκε με εξι ποντους πισω αλλα δεν λυγισε κι εφερε το ματς στο καλαθι! Με το σκορ 29-27 και 7 δευτερα να μενουν, η ομαδα μας επιχειρησε την τελευταια επιθεση του αγωνα! Δυο δευτερα πριν τη ληξη κερδισε φαουλ(2 βολες).

Επρεπε να μπουν και οι δυο για να παει το ματς στην παραταση. Τελικα μπηκε μονο η μια και ετσι το τελικο 29-28 βρηκε τους γηπεδουχους να πανηγυριζουν εξαλλα και τις μικρες μας μεσα στην πικρα. Προπονητης και γονεις ετρεξαν να τις στηριξουν με ενα καλο λογο που πραγματι αξιζαν.
 "Ειναι το δευτερο παιχνιδι μετα απο εκεινο με τη Νικαια που χαθηκε στις λεπτομερειες" σημειωσε ο Κος Αγγελος στις μικρες μας, αλλα ειναι επισης  ενα ακομα παιχνιδι που δειχνει ταυτοχρονα και τις  προοπτικες αυτης της ομαδας. "Του χρονου θα ειναι η χρονια μας", αυτο ηταν το συμπερασμα ολων που απαλυνε την πικρα της ηττας. Και το συμπερασμα ειναι σωστο!
Για μια ακομα φορα συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια μας που μας κανουν τοσο υπερηφανους!

Φασεις απο το α ημιχρονο εδω: http://www.youtube.com/embed/mshQ8m9viF8

Φασεις απο το β ημιχρονο εδω: http://www.youtube.com/embed/tD6m3Zy9DY0