Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γιορτη τμηματων μπασκετ Διογενη!

Εγινε προχθες 17/6 στις 5μμ η γιορτη των τμηματων μπασκετ του Διογενη. Οι μικροι  αθλητες αγορια και κοριτσια με διαπλατα χαμογελα και χαρουμενη διαθεση διαγωνιστηκαν, επαιξαν και μοιρασαν απλοχερα ευτυχια σε γονεις και προπονητες. Ο προεδρος του Διογενη κος Πετρος Κωνσταντινιδης εκφωνησε ενα συντομο χαιρετισμο και ευχαριστησε παιδια προπονητες και γονεις για τη συμμετοχη ολων στο συλλογο. Η ομορφη γιορτη τυπου"all star game" κρατησε ως τις 8:30μμ. Στο τελος μοιραστηκαν μεταλλια σε ολους τους μικρους αθλητες και κυπελα στους νικητες-τριες των διαγωνιστικων. Τα αναμενομενα μπουγελα εκλεισαν την βραδυα μεσα σε κυνηγητα και ασταματητα γελια.     

στιγμιοτυπα απο τη γιορτη













Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τελικος Τουρνουα Ελευσινας ΠρΗλιας-Διογενης 31-27

Σπουδαιος ηταν και ο τελικος του τουρνουα του Πανελευσινιακου για τις ακαδημιες κοριτσιων. Η ομαδα του Προφ.Ηλια επικρατησε του Διογενη με τελικο σκορ 31-27.

Ο αγωνας ηταν ανταξιος της προσπαθειας ολων των κοριτσιων και κριθηκε πραγματικα σε λεπτομερειες. Οι δυο ομαδες εδωσαν καθε τους δυναμη και δημιουργησαν πραγματικα ομορφες φασεις κατω απο τα δυο καλαθια. Οι νικητες φυσικα το πανηγυρισαν δεοντως ενω τα κοριτσια της δικης μας ομαδας εμειναν με την πικρη γευση του να φτανεις στην πηγη αλλα να μην πινεις τελικα νερο.




Παρολα αυτα μικροι μεγαλοι ευχαριστηθηκαν μια ομορφη διοργανωση γεματη χαμογελα και ομορφια. Τα συγχαρητηρια μας λοιπον στους διοργανωτες του Πανελευσινιακου αξιζουν και με το παραπανω. Ο παιδικος και εφηβικος αθλητισμος εχουν αναγκη απο ανθρωπους με αγαπη για το αθλημα.

Η ημερα εκλεισε με τις βραβευσεις ολων των μικρων αθλητων με αναμνηστικα διπλωματα συμμετοχης και το νεο ραντεβου δοθηκε την ερχομενη εβδομαδα για την ολοκληρωση του τουρνουα με την τελετη ληξης και ενα διαγωνιστικο εορταστικο προγραμμα των μικρων αθλητριων. Θα ειμαστε βεβαιως και εκει παροντες.


Φασεις α' ημιχρονου:   http://youtu.be/TwOpb0nNixw

Φασεις β' ημιχρονου:  http://youtu.be/ee0Je1OJZVM

Βραβευσεις ομαδων τουρνουα:  http://youtu.be/kGnjDEh1Qqc