Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αποκριες '16 στο Copsaheila Arena!

Με πρωτη και καλυτερη την Coachifara ντυμενη χρωματικη πανδαισια, μαζι της κι ολα τα παιδια
γιορταστηκαν  οι αποκριες φυσικα στο παρκε εντος του Copsahilla Arena! Γελια, πειραγματα κυνηγητα πλακες, ολα χαρουμενα κι υπεροχα. Μπασκετακι παιχτηκε βεβαιως αλλα μεταξυ μασκαραδων. Αστυφυλακας μαρκαρε ισοβιτη, ουρανιο τοξο κυνηγουσε νεραιδες, εργατοτεχνιτης πασαρε σε αφροαμερικανο, Χαβανεζα σκοραρε στα μουτρα ποντικων και ουτω καθεξης. Ο ΑΟΠΦ δηλαδη στα καλυτερα του!
Και του χρονου ακομα καλυτερα!






Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ηττα με χαρες(γενεθλια Δημητρας)

Πως εγινε παλι το 36-32 να γινει 51-34?
Πως (και γιατι) ενα ματς που το ελεγχεις απο το πρωτο λεπτο, το κλεινεις στο ημιχρονο προηγούμενος 19-22, το εχεις στο τριτο 10λεπτο στο 36-32 και στο τεταρτο 10λεπτο βαζεις εσυ 2π και ο αντιπαλος 15? Πραγματικα ανεξηγητο. Να ηταν απο πανικο? Μα δεν υπηρχε λογος. Να ηταν κουραση, θεμα φυσικης καταστασης, αγχος? Οπως και να χει ηταν κριμα. Γιατι ενω παλι φανηκε πως ηταν ενας αγωνας που θα μπορουσε να κερδηθει για δευτερη συνεχομενη φορα χαθηκε με τον ιδιο τροπο. Κριμα..

Οτι ομως κι αν εγινε στον αγωνα η μεγαλη χαρα ηρθε ακριβως στη ληξη του. Οι ανθρωποι της ομαδας μας ειχαν ετοιμασει μια τουρτα εκπληξη για τα γενεθλεια της Μιμης. Οποτε, με τη ληξη του ματς η εξεδρα αρχισε δυνατα να τραγουδαει το "Να ζησεις Δημητρουλα και χρονια πολλα..."
 Την ιδια στιγμη βγηκε στο παρκε και η τουρτα! Τα κερακια εσβησαν, τα κοριτσια ευχηθηκαν και οι αγκαλιες τα φιλια και τα γελια εδιναν κι επαιρναν!  H τουρτα βεβαια εγινε μια χαψια σε χρονο dt !
Εδω: video γενεθλιων